A topszótárról

Az itt található szótár többéves precíz, átgondolt fejlesztés eredménye. Célja, hogy a szótárazni vágyónak ne kelljen választania az írott szótárak minősége és a internetes megoldások között, amik bár gyorsak, inkább egy tudományos szógyűjteményre hasonlítanak, mintsem valódi szótárra. A fejlesztések során azokat a tartalmakat építettük be, amikre egy szótárazónak leginkább szüksége van egy adott szó megismeréséhez. Valamint olyan tartalmakat is létrehoztunk, amik érdekes plusz információkat hordoznak.

A szótárat ajánljuk mindenkinek, aki az internet gyorsaságát élvezve egy, az eddigiekhez képest példátlan minőségű szótárat szeretne használni.

Impresszum

Kiadásért felelős:Midnet Digital Kft.
E-mail cím:
Szerzői jogok:

Azzal, hogy belép a www.topszotar.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője az oldalnak.

A topszotar.hu webszájton található tartalom a Midnet Digital Kft. (kiadó) szellemi tulajdona.

Az egyes szavak jelentésére való kereséskor megjelenő, a jobb alsó sarokban csillaggal megjelölt szócikkek tartalma, azok elrendezése, valamint az oldal grafikai kialakítása szellemi alkotásoknak minősülnek, azok szerzői jogi védelem valamint nemzetközi és magyar törvények védelme alatt állnak.

A kiadó hozzájárulása nélkül a fenti tartalmak tekintetében tilos azok egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, adatszerkezet, struktúra, program) feldolgozása, értékesítése, valamint bármilyen módszerrel, technikával történő másolása.

A szócikkek mellett, az adott szó jelentésének megértését segítő képek nyilvános, szabad forrásokból származnak. Amennyiben egy adott kép mégis bárkinek bármilyen jogát sértené, kérjük jelezze felénk és a képet haladéktalanul eltávolítjuk.

Köszönet – a feljesztéshez felhasznált források

Kifejezésszótár:http://mek.oszk.hu/00000/00076/, http://tkltrans.sourceforge.net
Ügynökségi hirdetési képviselet: